Image 1 title

type your text for first image here

Image 1 title

Image 2 title

type your text for second image here

Image 2 title

Image 3 title

type your text for third image here

Image 3 title

Image 4 title

type your text for 4th image here

Image 4 title

Image 5 title

type your text for 5th image here

Image 5 title

Image 6 title

type your text for 6th image here

Image 6 title

   Lucian 

   Este specialist in a  imbina  utilul cu placutul .Fire muncitoare,sociabila, optimista,rezolva orice problema  cu zambetul pe buze,oferind atmosferei de lucru un aer de veselie si relaxare.

S-a nascut in anul 1985,  miercur i,18 decembrie.Sapte ani mai tarziu,incepe cursurile de vioara la clasa prof. Elena Istrate in cadrul Liceului de Arta din Ploiesti.

Rezultatele muncii sale nu au intarziat sa apara,fiind,de-a lungul anilor,laureat al multor concursuri de vioara nationale si internationale.

Ca un adevarat artist-muzician, a avut parte de numeroase recitaluri si turnee in strainatate (Viena,Franta,Italia), completandu-si continuu cunostintele muzicale prin participarea la cursuri de maiestrie ale unor celebri profesori de vioara.

In prezent este absolvent al Universitatii Nationale deMuzica din Bucuresti, unde i-a avut ca profesori pe Tatiana Noia si Ad rian Buliga,fiind la randul sau un foarte valoros profesor de vioara al Liceului de Arta ''Carmen Sylva"din Ploiesti.


Iulia.

   Fire energica si spontana,isi creaza cu ususrinta aparitii de efect.

Nascuta in anul iepurelui(1987),zodia Leului(18 august),este in acelasi timp puternica si delicata .

Spirit creativ,incepe studiul viorii la varsta de 6 ani,urmand cursurile Liceului de Arta din Ploiesti si apoi  pe cele ale Universitatii Nationale de Muzica  din Bucuresti,avandu-i ca profesori pe Ioana si Gabriel Croitoru.

A participat la numeroase concursuri de vioara nationale si internationale la care a obtinut premii importante.

Descoperindu-si inclinatia deosebita catre muzica simfonica si camerala,a participat la Cursuri de orchestra din Italia(Lanciano),in prezent fiind membra a Orchestrei Nationale de Tineret'Simfonietta" si artist instrumentist al Filarmonicii "Paul Constantinescu" din Ploiesti.             


 Georgiana. 

   Personalitate puternica,spirit vioi si ingenios,s-a nascut pe 13 aprilie 1984.

In anul 2007 devine licentiata a Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti.A fost patru ani studenta clasei de viola a profesorului Valeriu Pitulac ,eleva Liceului de Arta din Ploiesti si a Scolii de Muzica din Slatina.

S-a enumerat printre castigatori la majoritatea concursurilor de specialitate la care a participat.Reprezentatia sa artistica a facut parte din programul a numeroase recitaluri in tara si peste hotare.

Astazi isi desfasoara activitatea artistica atat ca profesor de viola ,in cadrul Liceului de Arta "Carmen Sylva"  cat si ca artist instrumentist al Filarmonicii "Paul Constantinescu" din Ploiesti.

 

  Andrei.

   Numele Andrei este de origine greceasca"Andreas" sta in legatura cu andrea,"barbatie ,indrazneala".(de la aner,andros,"barbat").

Datorandu-se probabil acestei semnificatii,Andrei este cel care a avut "curajul"si initiativa de a concretiza aceasta formula de cvartet.

S-a nascut in zodia Balantei,16 octombrie 1984.La varsta de sapte ani incepe educarea simtului artistic prin studiul pianului,la Liceul de Arta din Ploiesti.Spiritul sau luptator si perseverent l-a determinat ani mai tarziu sa faca alegerea potrivita modalitatilor proprii de exprimare artistica.Drept urmare,la varsta de 12 ani,incepe descifrarea tainelor contrabasului,in anul 2003  devenind student al Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti,la clasa profesorului Ioan Cheptea.

A participat la numeroase recitaluri atat in tara cat si in Europa.In prezent este licentiat al Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti si artist instrumentist al Filarmonicii "Paul Constantinescu" din Ploiesti.